NewMedical

Сияйна и гладка кожа с химичен пилинг в Ню Медикал

Химичният пилинг е една от най-често прилаганите процедури за премахване на козметични и кожни дефекти. Пилингът е манипулация, чрез която се унищожават повърхностни слоеве на кожата с цел регенериране и промяна на вида й. Процедурите се извършват от специалист дерматолог, който ще ви консултира и избере най-подходящия пилинг за вас. Една процедура трае около 30 минути и е безболезнена.

 

В Ню Медикал предлагаме два вида химичен пилинг - със салицилова или гликолова киселина. Салициловата киселина има антисептичен и противовъзпалителен ефект. Този вид пилинг се използва най-вече върху кожа, склонна към поява на акне и за повърхностни белези. За да има ефект обикновено са необходими три процедури през 15 дни. За пилинга със салицилова киселина сме се доверили на марката ENERPEEL.

 

Пилингът с гликолова киселина се прилага за заличаване на тъмни петна, за изсветляване на кожата, блясък и изчистване на фини бръчки. След процедурите ще се радвате на по-гладка и подмладена кожа.  За постигане на желания ефект трябва да се направят няколко пилинга - най-често са достатъчни четири в интервал през 2 седмици три пъти годишно. В Ню Медикал използваме пилинг на френската фирма Филорга, който има две разновидности - bright и light.

 

Колко ще продължи ефектът от пилингите зависи от типа на вашата кожа, както и от външните фактори.  Препоръчително е да се консултирате с дерматолог преди да пристъпите към процедурите, за да обсъдите дали са подходящи за вас и в кой период е най-удачно да се извършат, за да не се появят странични ефекти.

 

Следете страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/newmedical.sofia/