NewMedical

Преглед с 3D/4D ехограф на промоционална цена до 5 май

3D/4D ехографията дава възможност на всяка бъдеща майка да види бъдещото си бебе в реално време. При това сканиране се използва същия ултразвук, както и при 2D изследването, но обработката на образа е по-качествена. Образът е триизмерен - вижда се дължина, височина и дълбочина. Подходящ период за провеждане на ехографията е след 12 г.с.

 

 Предимството на 3D/4D ехографията е, че плодът се разглежда по-детайлно и би могло да се направи по-прецизна диагностика на вродени сърдечни аномалии.  Освен това, при този ултразвук се разглеждат костните структури на бебето, половитеоргани, а благодарение на доплер режима се вижда и движението на кръвта в кръвоносните съдове, което с обикновен 2D ехограф е почти невъзможно. С напредване на технологиите може да се наблюдават подробности като например как бебето движи ръце, крака или как се прозява.

 

3D/4D изследването се прави единствено от квалифициран специалист. За момента в Ню Медикал тези ехографии прави единствено д-р Красимир Паликов,  а продължителността е около 40 минути. Цената на изследването до 5 май е само 40 лв.

 

Ако запазвате час през онлайн платформата Супердок, моля запазете два последователни часа.

 

Следете страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/newmedical.sofia/